Infokomerc d.o.o. Bihać

Trgovina elektroničkom i
telekomunikacijskom opremom

Agencija za tehničku zaštitu
ljudi i imovine

  • Infokomerc d.o.o. Bihać Bihaćkih branilaca 113, 77000 Bihać, BiH
  • Infokomerc Fax +387 37 319 000
  • Infokomerc Telefon +387 37 314 314
  • Infokomerc email info.com@bih.net.ba

Zastupništva - Infokomerc d.o.o. Bihać

Bosch

BoschInfokomerc d.o.o. Bihać je generalni zastupnik BOSCH-a za Bosnu i Hercegovinu. Ovo se odnosi na opremu za tehničku zaštitu. Naša firma već dugi niz godina uspješno posluje kao generalni zastupnik. Mi smo uvoznici BOSCH zaštite i poslujemo sa svim pravnim, fizičkim licima i firmama Grupa Bosch vodeći je globalni dobavljač tehnologija i usluga. Prema preliminarnim brojkama u poslovnoj 2012. više od 306.000 zaposlenika ostvarilo je promet od 52,3 milijarde eura na području automobilskih i industrijskih tehnologija, robe široke potrošnje i graditeljskih tehnologija. Grupa Bosch sastoji se od tvrtke Robert Bosch GmbH i više od 350 podružnica i regionalnih kompanija u oko 60 zemalja. Ako ubrojimo i njegove prodajne i servisne partnere, Bosch ima svoje predstavnike u oko 150 zemalja. Ova svjetska mreža za razvoj, proizvodnju i prodaju temelj je za daljnji rast. Bosch je u 2012. godini potrošio više od četiri milijarde eura na istraživanje i razvoj te prijavio više od 4700 patenata diljem svijeta. Svojim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja.

Cross point

CrosspointNizozemska tvrtka CROSSPOINT specializirala se za sisteme zaštite artikala. Paleta proizvoda sastavljena je od klasičnih radiofrekventnih antena, akusto-magnetnih antena, tagova različitih oblika i veličina i deaktivatora. Ove proizvode krase inovativnost, moderan dizajn i pouzdanost. Neke od antena opremljene su serijski ili mogućnošću ugradnje brojača. Brojač im služi za prebrojavanje kupaca i alarma. Posebnost ove karakteristike je u tome što vlasnik prostora u kome je instaliran CROSSPOINT sustav može preko mreže pristupiti antenama i imati u svakom trenutku informacije o broju kupaca i eventualnim alarmima. To omogućava analizu i statistiku na dnevnoj, mjesečnoj ili godišnjoj bazi o frekvenciji kupaca i npr. najkritičnijem dobu dana u smislu pokušaja krađa. Isto tako mrežni pristup antenama omogućava i serviserima uvid u stanje antena te njihovo podešavanje, po potrebi, s izdvojene lokacije. Još jedna karakteristika koja krasi ove sustave je mogućnost oglašavanja jer su prednji i stražnji paneli potpuno prozirni te omogućavaju brzu izmjenu reklame koju želimo postaviti u pozadinu. Kad zbrojimo sve ove značajke dobivamo sustav 3-u-1; zaštita, prebrojavanje i oglašavanje po čemu je CROSSPOINT jedinstven. Infokomerc je generalni zastupnik CROSSPOINT opreme za Bosnu i Hercegovinu.

Texecom

Texecom Texecom je Britanska firma koja djeluje u domenu tehničke zaštite. Texecom je vodeći proizvođač sigurnosnih sistema i dobitnik mnogih priznanja za cijelu paletu svojih proizvoda,uključujući alarmne centrale, detektore pokreta, kontrolne panele, zaštitne uređaje, detektore vručine i dima, sirena itd. Svi Texecom proizvodi se izrađuju u modernim postrojenjima smještenim u Velikoj Britaniji na površini od preko 8000 metara kvadratnih. Infokomerc je zastupnik Texecom zaštitnih sistema za Bosnu i Hercegovinu. Iza nas su godine uspješnog poslovanja.

Uniquevision

UniquevisionUNIQUEVISION je jedna od vodećih regionalnih kompanija što se tiče video nadzora. Već dugi niz godina rade na tome područiju i njihova oprema je veoma kvalitetna i zahvalna. UNIQUEVISION Technology je osnovana 2003 u Shenzhen za proizvodnju proizvoda čija je uloga sigurnost. Od tada, firma je izrasla u potpuno automatiziranog proizvođača koji pruža brze, kvalitetne OEM / ODM usluge u CCTV sistemima. Njihovi proizvodi uključuju: CCTV kamere, bežične CCD CCTV kamere, samostojeće DVR, DVR kartice, brze kupole, IP kamere, video poslužitelje, CCTV leće, CCTV kućišta itd. Infokomerc je zastupnik UNIQUEVISION opreme. Radi se o opremi za videonadzor.

Danfoss

DanfossInfokomerc je generalni zastupnik DANFOSS grijača za olukove. Kompanija DANFOSS je osnovana davne 1933 godine i od tada radi u domenu korištenja prirodnih resursa. Njihova filozofija je korištenje energije uz minimiliziranje otpada. Oni se bave rashladnim uređajima i sistemima za grijanje (npr. grijači oluka). Osim toga, Danfoss Grupa također uključuje tvrtku Sauer-Danfoss, koja je jedan od vodećih svjetskih proizvođača mobilne hidraulike. Ovo je velika kompanija koja ima oko 58 tvornica u 18 zemalja.

Competition

CompetitionOva kompanija se bavi izradom sigurnosnih riješenja. Firma Competition je osnovana u gradu Zhuhai u Kini. Competition pruža potpunu pažnju željema svojih korisnika. Kako napreduje tehnologija tako i Competition svakim danom poboljšava svoje sisteme i radi na inovacijama. Postala je jedan od vodećih proizvođača interfona , videofona i općenito sigurnosne opreme. Posluje u preko 60 zemalja svijeta. Infokomerc je glavni zastupnik Competition interfona i videofona za područije Bosne i Hercegovine.

Infokomerc partneri